Inspiratie

Mogelijkheden verschijnen.
Laat je inspireren door onze korte artikels!

De working from home serie

 Is thuiswerken de afgelopen weken soms een uitdaging gebleken? Pluk onze tips & tricks mee en haal het beste uit je dagen op het thuiskantoor. Mis ze niet en volg ons ook op Facebook en LinkedIn!

Heb je vragen hoe jouw onderneming uitdagingen op afstand kan overwinnen? Neem contact met ons op! 

When will you return to the office?

Rust en Herstel
Working from Home series - Dag 5

De week is achter de rug en het is tijd om af te schakelen! Beloon jezelf dit weekend met welverdiende ontspanning en geniet van een stukje inspiratie rondom het thema ontspanning! Hoe schakel jij dagelijks af van een dag (thuis)werken? Heb jij hier soms moeite mee? Ontdek hoe het anders kan!

Samenwerking
Working from Home series - Dag 4

Happy Friday! Terwijl de zon ons gezelschap houdt, blijven wij nog steeds zoveel mogelijk op afstand van elkaar. Vandaag staat het woord samen centraal, want zowel privé als professioneel is een stevige interactie ook op afstand mogelijk. Lees vandaag een stukje rondom het thema samenwerken! Geïnspireerd? TEMMUT staat klaar.

Goal Setting
Working from Home series - Dag 3​

Doelen stellen kan iedereen. Maar hoe stel je doelen op die echt iets toevoegen en je planning naar het volgende niveau halen? Lees onze tips & tricks deel 3 voor meer inspiratie over het maken en behalen van doelen! Benieuwd wat TEMMUT voor jou of jouw bedrijf kan betekenen? Drive your change en kom erachter!

Routine en Structuur
Working from Home series - Dag 2​

Zowel thuis als ook op kantoor stuwt een stabiel ritme onze productiviteit voort. Binnen onze tips & tricks reeks hebben wij het op dag twee over routine en structuur. Hoe tem jij je werkweek? En kan jouw bedrijf, team of misschien wel jijzelf begeleiding hierbij gebruiken? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Workplace Enablement
Working from Home series - Dag 1​

Dag één van onze dagelijkse Working from Home serie tips & tricks staat in het teken van je werkplek. Hoe stel jij je thuiskantoor op om optimaal te functioneren? En hoe helpt de werkgever hierbij? Deel het met ons op onze sociale media!